Lediga jobb

 

Vi söker en säljassistent

Otto Olssons Bil AB är ett familjeföretag i Tomelilla som funnits sedan 1924 och har idag drygt 30 medarbetare. Vi är återförsäljare för varumärkena Mercedes-Benz, Kia och Opel. Vår målsättning är att genom högklassiga produkter, engagerad personal och goda kundrelationer skapa entusiasm för våra märken.

Otto Olssons Bil AB erbjuder förutom person- och transportbilar, även tillhörande produkter och tjänster som tillgodoser behov och förväntningar på ett bekymmersfritt bilinnehav, för kunder med höga krav på att färdas säkert, komfortabelt och miljövänligt.

 

Arbetsbeskrivning:

Som säljassistent hos oss kommer du hjälpa våra bilförsäljare med deras praktiska kringarbete. Huvudsakliga arbetsuppgifter är att se till att alla våra nyinkomna bilar kommer ut i vårt digitala showroom, vilket innebär att fotografera, redigera, lägga in uppgifter om bilen samt lägga ut på olika kanaler.

Du kommer också ansvara för att bilhallen, dvs vårt fysiska showroom är i utmärkt skick vilket innebär att hålla koll på skyltning, att bilarna i hallen hålls rena och golv och annat är städat.

Då vi ofta kör och hämtar/lämnar bilar hos olika samarbetspartners blir detta också en naturlig arbetsuppgift för dig.

 

Viktiga egenskaper:

Vi söker dig som är ordningsam, positiv och handlingskraftig. Som säljassistent ska du vara flexibel och kunna anpassa din jobbdag utifrån säljarnas och bilhallens aktuella behov. Du behöver ha öga för detaljer för att kunna se vår bilhall utifrån kundens perspektiv och hålla god ordning där. Då delar av din jobbdag består av arbete framför datorn utgår vi från att du har god datorvana.

Då vi håller kundnöjdhet och kvalitet högt är detta något du också behöver se som viktig ledstjärna på alla dina arbetsuppgifter.

Tjänsten gäller heltid och ska tillsättas snarast.

Övriga kvalifikationer:

  • B-körkort
  • Datorvana
  • Önskvärt att du är van vid att hantera systemkamera

Låter detta intressant så skicka ett personligt brev och CV till jobb@ottobilab.se senast den 3 november.