Lansering av nya EQB

Nyheter - 7 februari 2022

Upplev EQB. En helt elektrisk familjebil.

.

Rymlig, elegant och 100% elektrisk.  Välj till en tredje sätesrad så får du plats med sju personer. EQB har en stilren design, 419 km räckvidd, digital cockpit med MBUX multimediasystem, intelligent temperaturstyrning och mycket, mycket mer.

Är du redo för att göra familjens vardag elektrisk?

Njut av friheten. Med räckvidd upp till 419 km klarar den både vardagskörningen och de längre resorna på en enda laddning.

Nya EQB är det givna valet för familjen som vill köra hållbart.

Besök oss och upplev en ny dimension av ljudlös premiumkänsla i familjeklassen.

Välkomna!

EQB strömförbrukning i kWh/100 km (blandad körning enligt WLTP): 18,1 – 19,2; koldioxidutsläpp i g/km (blandad körning): 0. Högre utrustningsnivå, större däckdimension och högre vikt kan ge högre förbrukning. Den certifierade elektriska förbrukningen avgörs generellt vid maximal AC laddningskapacitet genom att använda en Mode 3-kabel. Det är därför nödvändigt att fordon med ett HV-batteri laddas via en laddbox eller en AC laddningsstation med en Mode 3-kabel för att uppnå en kortare och mer effektiv laddning.
Utrustning på bilen som visas kan skilja sig från vad som är tillgängligt. Den tredjesätesraden ingår inte standardutförandet utan är ett tillval mot en extra kostnad. Med reservation för ändringar, justeringar och skrivfel.

 

google-site-verification=1fcJqPPqlvl4WRK6Pm-QKMEicK5OzIaNvcnByzeMjIg

Hitta till oss

Öppettider

Måndag - Fredag 09.00 - 18.00
Lördag 11.00 - 14.00
Söndag Stängt
Måndag - Fredag 07.00 - 16.00
Telefontid service 07.30 - 15.30
Måndag - Fredag 07.00 - 16.00