Teckna Kia Serviceavtal hos oss

Otto Olssons Bil och Kia vill vi ta hand om både dig och din bil. Vi gör allt för att ditt bilägande ska vara så enkelt som möjligt. Med våra serviceavtal får du alltid service och underhåll som är anpassat till just din Kia. Din bil bibehåller sin höga kvalitet och du färdas säkert på vägarna.

Just nu kan du teckna ett serviceavtal för din nya Kia som gäller under 24 månader eller 3 000 mil totalt (beroende på vilket som inträffar först). Vi erbjuder även serviceavtal med längre körsträcka.

  • Kia Originalservice till en fast månadskostnad.
  • Fri assistans* till närmaste serviceställe, om det händer något på vägen.
  • Service och underhåll enligt våra högt ställda kvalitetskrav
  • Reservdelar som är speciellt framtagna och utvalda för just din bil

Serviceavtal från 99kr/mån

Kia Billån

Kia Billån inklusive serviceavtal – för dig som föredrar att äga din bil. Med Kias låneskydd får du extra trygghet i ditt bilägande, kostnadsfritt i fyra månader. Kia vill göra det enkelt för dig att finansiera och äga en laddbar bil från Kia.

Läs mer här om Kias Billån

De prisuppgifter som anges i ovan tabell utgör utgångspriset för ett serviceavtal för de ovan angivna Kia-modellerna, samt baserat på en löptid på 2 år och högsta miltal om 3000 mil. Det faktiska priset för ditt serviceavtal kommer att fastställas med beaktande av ditt enskilda Kia-fordon, vilket kan innebära att det faktiska priset för ditt serviceavtal blir högre än de priser som anges ovan.

Serviceavtalet ingås mellan dig och Kia Sweden AB. Otto Olssons Bil förbehåller sig rätten att från tid till annan ändra de priser som anges i tabellen ovan. Otto Olssons Bil reserverar sig för eventuella tryckfel och felskrivelser. Kampanjpriser för serviceavtal kan förekomma. Kontakta oss på Otto Olssons Bil för uppgifter om aktuella erbjudanden.

Hitta till oss

Öppettider

Måndag - Fredag 09.00 - 18.00
Lördag 11.00 - 14.00
Söndag Stängt
Måndag - Fredag 07.00 - 16.00
Telefontid service 07.30 - 15.30
Måndag - Fredag 07.00 - 16.00