Tjänstebilar

Söker du en tjänstebil med prisbelönt design, mycket utrustning, hög komfort och hela 7 års nybilsgaranti från fabrik, ta då en närmare titt på Kias populära laddbara bilar. Vi satsar på en attraktiv total ägandekostnad i kombination med hög utrustningsnivå samt den senaste tekniken. I vårt breda laddbara modellprogram hittar du garanterat en tjänstebil som passar dig och ditt företags behov.

Läs mer här

Kia Tjänstebil – ett enklare val

Att välja en laddbar tjänstebil från Kia ska vara enkelt. Därför erbjuder vi flera olika tjänstebilsmodeller – alla med innovativ teknik, låga CO2-utsläpp och generösa utrustningsnivåer som standard.

      

En bättre tjänstebil från Kia

En laddbar tjänstebil från Kia är så mycket mer än ett transportmedel till och från kontoret. Våra laddbara bilar har lång räckvidd, låga CO2-utsläpp och de senaste säkerhets– och infotainment-systemen. Uppkopplade tjänster som Android Auto, Apple CarPlay och Kia Connect är standard, och vill du köra en tjänstebil med fyrhjulsdrift finns det flera modeller att välja bland. Dessutom underlättar Kia Serviceavtal bilägandet och den 7-åriga nybilsgarantin borgar för vår höga kvalitet.

Vill du beställa en tjänstebil redan idag har flera av våra modeller relativt kort leveranstid.

Karl-Johan Mossfeldt Säljare Begagnat, Kia & Mercedes-Benz

Kias breda urval av tjänstebilar

.  ....

Se alla modeller

Hitta till oss

Öppettider

Måndag - Fredag 09.00 - 18.00
Lördag 11.00 - 14.00
Söndag Stängt
Måndag - Fredag 07.00 - 16.00
Telefontid service 07.30 - 15.30
Måndag - Fredag 07.00 - 16.00