Nya GLE Coupé.

Kommer snart.

Kraftfull, dynamisk och sportigare än någonsin tidigare: den nya GLE Coupé har AMG Line som standard och kombinerar markanta suv-element med eleganta coupé-egenskaper. Den nya fronten och lackfärgerna samt hjul på upp till 22 tum ger en individuell exteriör.

GLE Coupés sportiga och eleganta design kännetecknas av en platt vindruta, den karaktäristiskt lutande taklinjen och det atletiska bakpartiet. GLE Coupé presenterar sig därför som kraftfull och elegant ur alla perspektiv.

Den nyutformade fronten har en diamantgrill med Mercedes-Benz Pattern och ger ett ännu sportigare utseende. Frontspoilern som ingår i grundutförandet för AMG Line har också en dekorlist i krom och luftutsläpp med ny form.

Högklassig design i varje detalj.

Interiören i GLE Coupé är förtjusande med nya färger på klädsel och detaljer samt ventilationsmunstycken i högkvalitativa material för en sportig och elegant atmosfär. Den senaste generationen av multifunktionsratten och MBUX multimediesystem med widescreen-panel på instrumentbrädan avrundar konceptet.

Den höga mittkonsolen med två handtag förkroppsligar det lekfulla elementet i offroad-upplevelsen. Förutom den perfekta ergonomin ger de flytande läderytorna ett intryck med mycket premiumkänsla. Multimediefunktioner kan styras intuitivt via den integrerade pekplattan.

Med den nya generationens multifunktionsratt kan du styra din GLE Coupé sportigt och bekvämt till ditt mål. Med de integrerade och kapacitiva pekpanelerna kan du styra viktiga fordonsfunktioner utan att behöva ta händerna från ratten. Multifunktionsratten finns i olika utföranden, t.ex. i trä-läder (tillval), och utgör därmed också en visuell höjdpunkt.

 

Håll dig uppdaterad och registrera dig här för mer information.

MBUX augmented reality för navigation.

MBUX augmented reality kopplar ihop den verkliga världen med den virtuella världen och navigerar dig säkert genom de mest oöverskådliga trafiksituationer. Grafisk navigations- och trafikinformation visas på livebilder från frontkameran, vilket underlättar orientering och lokalisering.

Alternativa drivsystem

GLE Coupé laddhybrid.

Styr suven tyst och nästan lokalt utsläppsfritt genom staden och övergå till klassisk drivning för längre sträckor. Laddhybriderna av typ GLE Coupé finns som bensin- eller dieselvarianter och imponerar med en räckvidd vid körning endast på el på upp till 100 km tack vare ett större batteri.

Mikael Olsson Försäljningschef
Marcus Svensson Säljare Mercedes-Benz
Ludvig Nicklasson Säljassistent

Hitta till oss

Öppettider

Måndag - Fredag 09.00 - 18.00
Lördag 11.00 - 14.00
Söndag Stängt
Måndag - Fredag 07.00 - 16.00
Telefontid service 07.30 - 15.30
Måndag - Fredag 07.00 - 16.00