Nya GLC SUV från Mercedes-Benz

En kraftfull karaktär med många nya sidor.

Nya GLC SUV är en kraftigt uppdaterad version av vår mest sålda modell. Med nya Mercedes-Benz GLC SUV får du inte bara en pålitlig följeslagare i vardagen som är redo för alla utmaningar. Du får också lyxig komfort för hela familjen med rymlig bekvämlighet och sportig design.

I ny tappning.

GLC utstrålar ännu mer suv, utan att vara påträngande. En sinnebild för modern lyx. Absoluta höjdpunkter är fronten med standardmonterade statiska LED-strålkastare samt de markant utformade avgasrörsförlängningarna bak.

Välkommen till GLC.

Kupén har en känsla av rymd och kvalitet. Här strävar allt mot samma mål: Att göra din tid i bilen så bekymmersfri och njutbar som det bara går. Modernare och smartare än någonsin. Säkerhets- och hjälpsystem som är intelligent sammankopplade avlastar dig i oöverskådliga körsituationer.

Perfekt sikt.

De adaptiva MULTIBEAM LED-strålkastarna anpassar blixtsnabbt varje enskild lysdiod efter den rådande trafiksituationen. Det partiella helljuset skärmar av andra trafikanter utan att blända dem, och ULTRA RANGE-helljuset ökar räckvidden maximalt. Även vidvinkel- och kurvljuset hjälper till att lysa upp synfältet optimalt.

Utrymme för mer.

Med dessutom större lastutrymme, smartphone integration, mörktonade rutor bak och upp till 2 500 kg dragvikt ser den till att du och dina medpassagerare alltid kommer fram smidigt och bekvämt – vilka äventyr ni än ger er ut på.

 

Mercedes me connect

Höj komforten – med de digitala tjänsterna från Mercedes-Benz.

Mercedes me connect-tjänsterna och Mercedes me-appar som passar just dig höjer komforten, säkerheten, körglädjen och det digitala stödet med besked. De ger dig tillgång till all viktig information och praktiska funktioner som rör din Mercedes, både direkt i bilen och via din smartphone.

Det ger dig alltid full överblick över din Mercedes via din smartphone. Och på tal om överblick: Med Mercedes me och URBAN GUARD behöver du aldrig släppa en parkerad bil ur sikte.

Hitta till oss

Öppettider

Måndag - Fredag 09.00 - 18.00
Lördag 11.00 - 14.00
Söndag Stängt
Måndag - Fredag 07.00 - 16.00
Telefontid service 07.30 - 15.30
Måndag - Fredag 07.00 - 16.00