Nya EQE SUV. 

Avantgarde next level.

Innovativ komfort, plats för upp till fem personer och stor flexibilitet. Den eleganta atleten imponerar med sin sportiga silhuett och design med rena linjer. EQE SUV är en progressiv tolkning av en modern suv för visionärer som redan i dag vill utforska den helt eldrivna framtiden utan att kompromissa.

Oavsett om du är hemma, ute på vägarna eller på jobbet. Med individuella laddningsalternativ upplever du elektrisk mobilitet särskilt enkelt och flexibelt.

Eldriften hos EQE SUV i vardagen.

I nya EQE SUV förenas unika prestanda och effektvärden med helt elektrisk drivning. Flera olika varianter av energiåtervinning med hjälp av regenerering ingår också, precis som konstant effekt och energistyrning. ECO-assistenten beräknar det mest effektiva körsättet med stöd av ett sofistikerat värmekoncept. Grundutförandets värmepump utnyttjar värmen som genereras av eldriften och högvoltsbatteriet för att värma upp kupén. Och när det är dags för laddning främjar Mercedes-Benz användningen av el från förnybar energi.

Räckvidd med eldrift

Helelektriska EQE SUV har en räckvidd på mer än 500 km och ser till att du är redo för alla äventyr. 
Eftersom räckvidden beror på en mängd ytterligare faktorer som exempelvis ditt individuella körsätt, sekundärförbrukare, extrautrustning, däckuppsättningar och last kan den faktiska räckvidden ligga såväl under som över det uppskattade värdet.
För en exaktare analys av din individuella körsträckeprofil gå in här och simulera en praxisnära räckvidd med eldrift

Ladda hemma med Mercedes-Benz väggmonterade laddbox.

Med Mercedes-Benz väggmonterade laddbox kommer den intelligenta laddningsstationen hem till dig. Med det kraftfulla växelströmsladdningssystemet laddar du din EQE SUV med upp till 22 kW (3-fas)[1] och därmed snabbare jämfört med ett vanligt eluttag i hemmet.

Ladda längs vägarna med Mercedes me Charge.

Med Mercedes me Charge[2] får du tillgång till ett av Europas största offentliga laddningsnätverk. Välj ett avtal som passar dig och ladda flexibelt – i staden, vid köpcentret eller längs motorvägen. Med Mercedes me Charge får du åtkomst till laddstolpar som drivs av olika operatörer, även internationellt.

Ladda på arbetsplatsen.

Med NewMotions molnanslutna laddningsstationer kan du förvandla företagets parkeringsplats till en smart laddningsplats. Dessutom finns alla verktyg för enkel hantering av dina laddningsstationer.

[1] Laddeffekten med växelström beror förutom på strömförsörjningen även på tekniken som sitter i respektive fordon. Beroende på tillverkare och fordon krävs motsvarande extrautrustning. EQE SUV har som standard upp till 11 kW, tillval 22 kW.

[2] Beståndsdelar som är markerade med [2] är Mercedes me-tjänster. För att utnyttja dessa tjänster krävs ett personligt Mercedes me ID samt godkännande av användarvillkoren för Mercedes me connect-tjänsterna. Dessutom behöver den aktuella bilen sammankopplas med användarkontot. När den initiala löptiden har gått ut kan tjänsterna förlängas mot en avgift, såvida tjänsten fortfarande erbjuds för bilen i fråga. Kunden kan aktivera tjänsten första gången inom 1 år fr.o.m. första registrering eller idrifttagande, beroende på vilket som inträffar först.

Genomskinlig motorhuv

Manövrera suveränt och undvik hinder på ett säkert sätt även i oländig terräng: med den här funktionen kan du se igenom motorhuven vid terrängkörning. En virtuell vy, beräknad från kamerabilder, visar området direkt framför din Mercedes. Dessutom hjälper en visualisering av körfältet dig att välja den bästa vägen.

Hastighetspåminnare

Tack vare en intelligent sammankoppling mellan kamera- och kartdata kan vägmärkesassistenten (tillval) inte bara registrera hastighetsbegränsningar och omkörningsförbud, utan även reagera och varna vid rödljus, stoppskyltar och förbud mot infart.[1]

MBUX röstassistent

Upptäck komforten med den intelligenta MBUX röstassistenten – inga fasta kommandon behövs. Med nyckelordet ”Hej Mercedes” aktiverar du röststyrningen och kan lägga till en specifik begäran, till exempel för navigation, automatisk klimatanläggning eller byte av radiostation.

Mikael Olsson Försäljningschef
Marcus Svensson Säljare Mercedes-Benz
Ludvig Nicklasson Säljassistent

Hitta till oss

Öppettider

Måndag - Fredag 09.00 - 18.00
Lördag 11.00 - 14.00
Söndag Stängt
Måndag - Fredag 07.00 - 16.00
Telefontid service 07.30 - 15.30
Måndag - Fredag 07.00 - 16.00