Nya C-Klass. Komfort på toppnivå.

Dynamiska proportioner, skulpterade ytor och många praktiska funktioner – det utmärker formgivningen hos C-Klass Kombi. Sport möter premiumkänsla.

De elegant skulpterade tvådelade LED-baklyktorna på C-Klass Kombi fascinerar i såväl dagsljus som mörker tack vare ljusstyrkan som anpassar sig automatiskt efter rådande ljusförhållanden. Det höga kvalitetsintrycket förstärks på ett effektfullt sätt av insidan som återges i minsta detalj.

Med sina generösa glaspartier låter panoramatakluckan (tillval) ljuset flöda in i kupén för en frihetskänsla utöver det vanliga och ljus i massor. Även utifrån har den stora takluckan en enastående effekt som ger exteriören ett uttryck av lätthet och elegans.

Kylarinklädnad med Mercedes-Benz Pattern och integrerad Mercedes-stjärna samt lamell i matt iridiumsilver med krominlägg ger den stjärnprydda frontdesignen en sportig premiumkänsla.

En oas av stillhet.

Kupén i C-Klass Kombi höjer ribban med besked. Exklusiva material ger dig avkoppling med premiumkänsla. C-Klass Kombi är en modern och ”state of the art” bil med en digital förarplats där du kan interagera med din bil intuitivt via beröring. Med hjälp av variabla ljusstyrkor, 64 färger och tio färgstämningar, kan du utforma just din individuella komfortzon. Belysningens ljus teman skapar harmoni och välbefinnande.

EASY-PACK-bakluckan kan öppnas och stängas elektriskt, vilket gör det ännu enklare att lasta i och ur bagageutrymmet. Du kan bekvämt starta öppningen och stängningen med bara en knapptryckning och när som helst avbryta förloppet genom att trycka en gång till på knappen.

Ryggstödet bak i C-Klass Kombi har 40:20:40-delning. Allt efter behov kan du fälla ned en tredjedel (höger sida) eller två tredjedelar (vänster sida) i körriktningen. Antingen manuellt eller elektriskt i kombination med lastutrymmeskomfortpaket. Baksätet i C-Klass Kombi har också blivit betydligt större. Njut av upp till 35 mm större benutrymme. På så vis blir varje färd ännu behagligare för dina medpassagerare.

Mikael Olsson Försäljningschef
Marcus Svensson Säljare Mercedes-Benz
Ludvig Nicklasson Säljassistent

Hitta till oss

Öppettider

Måndag - Fredag 09.00 - 18.00
Lördag 11.00 - 14.00
Söndag Stängt
Måndag - Fredag 07.00 - 16.00
Telefontid service 07.30 - 15.30
Måndag - Fredag 07.00 - 16.00