C-Klass Sedan. Uppgradera din avkoppling.

I en C-Klass Sedan njuter du av premiumkänsla och komfort på toppnivå som ger dig ny energi.

Med sina generösa glaspartier låter panoramatakluckan (tillval) ljuset flöda in i kupén för en frihetskänsla utöver det vanliga och ljus i massor. Även utifrån har den stora takluckan en enastående effekt som ger exteriören ett uttryck av lätthet och elegans.

Kylarinklädnad med Mercedes-Benz Pattern och integrerad Mercedes-stjärna samt lamell i matt iridiumsilver med krominlägg är en front i stjärndesign.

De exklusivt utformade tvådelade LED-baklyktorna på C-Klass Sedan fascinerar med sin dag- och nattdesign genom att deras ljusintensitet automatiskt anpassas till rådande ljusförhållanden. Samtidigt kommer den speciella kvalitetskänslan effektivt till uttryck tack vare baklyktornas noggrant utformade innandöme.

Njut av modern premiumkänsla.

Designspråket hos Mercedes-Benz C-Klass Sedan är genomtänkt in i minsta detalj.

Multimediemanöversystemet MBUX anpassar sig efter dig och dina önskemål. Mercedes-Benz C-Klass Sedan blir därmed till din digitala komfortzon och med Zero Layer gör det ännu enklare att använda MBUX multimediesystem. Med hjälp av artificiell intelligens visar det läraktiga systemet funktioner på hemskärmen som är relevanta beroende på situationen – utan att du behöver söka efter dem.

Vindrutevisningen gör din vindruta till en bildskärm, och i C-Klass har den blivit ännu större. Här visas all viktig information utan att du behöver vända bort blicken från vägen. Om du oavsiktligt lämnar ditt körfält eller riskerar att komma farligt nära andra trafikanter kan den aktiva kurshållningsassistenten föra tillbaka bilen till rätt körfält med hjälp av ett styringrepp. Om du ändå skulle lämna körfältet vibrerar ratten för att varna dig ytterligare.[1]

PRE-SAFE®-systemet utnyttjar millisekunderna som föregår en potentiell olycka. Ett flertal åtgärder kan hjälpa till att minska den belastning som uppstår på de åkande vid en kollision. Innovativa PRE-SAFE® Sound sänder en ljudsignal genom högtalarna och kan utlösa en naturlig skyddsreflex i örat.

[1] Våra körhjälps- och säkerhetssystem är hjälpmedel och fråntar dig inte ditt ansvar som förare. Observera informationen i instruktionsboken och de systemgränser som beskrivs där.

Ta första steget mot din nya C-Klass.

Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt.

Mikael Olsson Försäljningschef
Marcus Svensson Säljare Mercedes-Benz
Ludvig Nicklasson Säljassistent

Hitta till oss

Öppettider

Måndag - Fredag 09.00 - 18.00
Lördag 11.00 - 14.00
Söndag Stängt
Måndag - Fredag 07.00 - 16.00
Telefontid service 07.30 - 15.30
Måndag - Fredag 07.00 - 16.00