T-Klass.

.
Utforma din T-Klass helt efter dina egna önskemål. Mångsidig utrustning inom multimedia, säkerhet och körhjälpsystem samt komfort ger dig fria händer att utforma T-Klass – så att den blir just din T-Klass.
.
Denna multitalang är din perfekta följeslagare under vardagens familjeliv och fritidens äventyr.
Tänk större och upplev mer med Mercedes-Benz T-Klass.


Nya Citan.

En liten transportbil. En stor upplevelse.

Om du är på jakt efter en rymlig bil som tar dig runt snabt och enkelt så är Nya Citan något för dig. Trots kompakta yttermått erbjuder skåpbilen rejält med plats inuti. Liksom övriga Mercedes-Benz Transportbilar imponerar Citan med hög säkerhetsnivå, modern teknologi och robust kvalitet.

Liten skåpbil med stora möjligheter.

Med sin märkestypiska design och ergonomiska kupé, där du snabbt finner dig tillrätta, är nya Citan ett typexempel på en Mercedes-Benz. Kliv in och upptäck möjligheterna med multimediasystemet MBUX (Mercedes-Benz User Experience) och de intelligenta uppkopplingsmöjligheterna – där du kan ha koll på bilen i din mobil. Under körningen stöttas du av en mängd förutseende assistanssystem. De nya utrustningslinjerna BASE och PRO låter dig utrusta din kompakta skåpbil precis som du behöver. Det är bara ett par av nyheterna.

Ta reda på mer om Citan härConcept EQT.

Eldrivet i ny klass från Mercedes-Benz.

Nu kommer ett helt nytt koncept från Mercedes-Benz: T-Klass och den helelektriska varianten EQT. Kompakta sjusitsiga minivans med premiumkänsla för människor med en aktiv livsstil.

Concept EQT är inte bara en ny elbil från Mercedes-Benz, det är också en bil som visar hur en helt ny klass kommer att se ut.

Läs mer om EQT härNya Mercedes Vito.

Bränslesnålare motor, kamerabackspegel och nya säkerhetsfunktioner.

Nu har nya uppdaterade Mercedes-Benz Vito visats. Den tyska skåpbilen kommer bland annat att få samma motorgeneration som Mercedes-Benz E-Klass. Tillsammans med 9-växlad automatlåda sänker det förbrukningen med upp till 13 %. Bilen får också innerbackspegel med kamera och en mängd nya säkerhetsfunktioner. Däribland den adaptiva farthållaren DISTRONIC.

Läs mer här om Nya Mercedes-Benz Vito

Håkan Rosenberg Säljare Transportbilar

Hitta till oss

Öppettider

Måndag - Fredag 09.00 - 18.00
Lördag 11.00 - 14.00
Söndag Stängt
Måndag - Fredag 07.00 - 16.00
Telefontid service 07.30 - 15.30
Måndag - Fredag 07.00 - 16.00