Lediga jobb

Bli en del av vårt team! Just nu har vi fantastiska jobberbjudande på olika avdelningar i företaget. Vi söker dig som vill vara en del av vår verksamhet som ständigt utvecklas,  tillsammans med kompetenta och inspirerande kollegor.

Nedan hittar du vilka lediga tjänster vi har just nu.

 

Servicerådgivare 

Vi söker en servicerådgivare till vår verkstad

Som Servicerådgivare hos oss blir du en viktig del av vårt team. Ditt huvuduppdrag blir att ta hand om kundernas serviceförfrågningar och bokningar. Det innebär att du får jobba med tekniska system och prata med kunderna via olika digitala kanaler. Du kommer också att vara den som välkomnar kunderna när de besöker vår kundmottagning.

I rollen förväntas det att du kan ta hand om kundärenden från början till slut på egen hand. Du kommer även att ansvara för att lämna prisuppgifter, skicka fakturor och göra andra administrativa uppgifter.

Vi söker dig som är skicklig på kommunikation, är strukturerad och kan hantera flera uppgifter samtidigt. Att hålla en hög kvalitet i ditt arbete och att vara trevlig och professionell i alla lägen är viktigt för att ge våra kunder en bra upplevelse.

Erfarenhet inom bilbranschen och kunskap om DMS-system som Kobra eller liknande är meriterande.

Tjänsten är heltid och tillträde önskas snarast. Om detta låter intressant, skicka in ditt personliga brev och CV till jobb@ottobilab.se. Sista ansökningsdatumet är den 1 april, men intervjuer kommer att genomföras löpande.

 

 

Om oss

Otto Olssons Bil AB är ett familjeföretag i Tomelilla som funnits sedan 1924 och har idag drygt 30 medarbetare. Vi är återförsäljare för varumärkena Mercedes-Benz och Kia. Vår målsättning är att genom högklassiga produkter, engagerad personal och goda kundrelationer skapa entusiasm för våra märken.

Otto Olssons Bil AB erbjuder förutom person- och transportbilar, även tillhörande produkter och tjänster som tillgodoser behov och förväntningar på ett bekymmersfritt bilinnehav, för kunder med höga krav på att färdas säkert, komfortabelt och miljövänligt.

 

 

Hitta till oss

Öppettider

Måndag - Fredag 09.00 - 18.00
Lördag 11.00 - 14.00
Söndag Stängt
Måndag - Fredag 07.00 - 16.00
Telefontid service 07.30 - 15.30
Måndag - Fredag 07.00 - 16.00