Lediga jobb

Vi söker bilskadereparatör.

Otto Olssons Bil AB är ett familjeföretag i Tomelilla som funnits sedan 1924 och har idag drygt 30 medarbetare. Vi är återförsäljare för varumärkena Mercedes-Benz och Kia. Vår målsättning är att genom högklassiga produkter, engagerad personal och goda kundrelationer skapa entusiasm för våra märken.

Otto Olssons Bil AB erbjuder förutom person- och transportbilar, även tillhörande produkter och tjänster som tillgodoser behov och förväntningar på ett bekymmersfritt bilinnehav, för kunder med höga krav på att färdas säkert, komfortabelt och miljövänligt.

Arbetsbeskrivning:

Som bilskadereparatör hos oss kommer du utföra plåtreparationer, inredningsarbeten, strukturella reparationer och glasarbete. Eventuellt kan det framöver bli aktuellt med en del administrativt arbete.

Viktiga egenskaper:

Vi söker dig som är ordningsam, pålitlig och positiv. Som bilskadereparatör behöver du vara serviceinriktad och noggrann. Kunskaper i teknisk engelska och erfarenhet av kalkyleringsprogrammet CABAS är meriterande. Arbetsbelastningen är i perioder väldigt hög och kräver därför att du sätter upp tydliga rutiner och kan hantera stress på ett bra sätt. Tjänsten gäller heltid och ska tillsättas snarast.

Övriga kvalifikationer:

  • Fordonsteknisk eller verkstadsteknisk utbildning
  • Erfarenhet ifrån fordonstekniskt arbete
  • B-körkort
  • Datorvana

Låter detta intressant så skicka ett personligt brev och CV till jobb@ottobilab.se

Sista ansökningsdatumet är den 30 september men intervjuer kommer hållas löpande.

 

Hitta till oss

Öppettider

Måndag - Fredag 09.00 - 18.00
Lördag 11.00 - 14.00
Söndag Stängt
Måndag - Fredag 07.00 - 16.00
Telefontid service 07.30 - 15.30
Måndag - Fredag 07.00 - 16.00