Lediga jobb

Vi söker bilmekaniker.

Otto Olssons Bil AB är ett familjeföretag i Tomelilla som funnits sedan 1924 och har idag drygt 35 medarbetare. Vi är återförsäljare för varumärkena Mercedes-Benz och Kia. Vår målsättning är att genom högklassiga produkter, engagerad personal och goda kundrelationer skapa entusiasm för våra märken.

Otto Olssons Bil AB erbjuder förutom person- och transportbilar, även tillhörande produkter och tjänster som tillgodoser behov och förväntningar på ett bekymmersfritt bilinnehav, för kunder med höga krav på att färdas säkert, komfortabelt och miljövänligt.

 

Arbetsbeskrivning:

Som bilmekaniker hos oss kommer du utföra reparationer, underhåll, service, felsökning och andra vanligt förekommande mekanikerarbeten.

Viktiga egenskaper:

Vi söker dig som är ordningsam, pålitlig och positiv. Som bilmekaniker behöver du vara serviceinriktad och noggrann. Goda elektronikkunskaper och kunskaper i teknisk engelska ett krav. Arbetsbelastningen är i perioder väldigt hög och kräver därför att du sätter upp tydliga rutiner och kan hantera stress på ett bra sätt. Tjänsten gäller heltid och ska tillsättas snarast.

Övriga kvalifikationer:

  • Fordonsteknisk eller verkstadsteknisk utbildning
  • Erfarenhet ifrån fordonstekniskt arbete (meriterande med Mercedes kunskaper)
  • B-körkort
  • Datorvana

Låter detta intressant så skicka ett personligt brev och CV till jobb@ottobilab.se senast 3 januari 2020. Intervjuer kommer ske kontinuerligt under ansökningsprocessen.

Hitta till oss

Öppettider

Måndag - Fredag 09.00 - 18.00
Lördag 11.00 - 14.00
Söndag Stängt
Måndag - Fredag 07.00 - 16.00
Telefontid service 07.30 - 15.30
Måndag - Fredag 07.00 - 16.00