Lediga jobb

Bli en del av vårt team! Just nu har vi fantastiska jobberbjudande på olika avdelningar i företaget. Vi söker dig som vill vara en del av vår verksamhet som ständigt utvecklas,  tillsammans med kompetenta och inspirerande kollegor.

Nedan hittar du vilka lediga tjänster vi har just nu.

 

Servicerådgivare

Som servicerådgivare på vår verkstadsavdelning kommer du att vara en del av ett team som hanterar kundernas serviceförfrågningar och bokningar. Det innebär både att du ska planera teknikernas arbeten, vara länken mellan teknikern och kunden, hantera tekniska system och kommunicera med kunderna.

Viktiga egenskaper:

Vi söker dig som är bra på kommunikation, är strukturerad och som är serviceminded. Som kundmottagare behöver du vara intresserad både av kunden och av de tekniska verktyg som finns för att kunna vara länken mellan kunden och teknikern.

Tjänsten gäller heltid och ska tillsättas snarast.

Övriga kvalifikationer:

  • Erfarenhet ifrån fordonstekniskt arbete är meriterande
  • Erfarenhet i Kobra eller liknande system är meriterande
  • Avancerad datorvana
  • B-körkort
  • Kunskaper i engelska

Låter detta intressant så skicka ett personligt brev och CV till jobb@ottobilab.se

Sista ansökningsdatumet är den 30 juli men eventuellt kommer intervjuer hållas löpande.

Har du frågor eller funderingar kring arbetet kontakta vår verkstadschef Roger Nilsson på roger.nilsson@ottobilab.se

 

Bilskadereparatör

Som bilskadereparatör hos oss kommer du utföra plåtreparationer, inredningsarbeten, strukturella reparationer och glasarbete. Eventuellt kan det framöver bli aktuellt med en del administrativt arbete.

Viktiga egenskaper:

Vi söker dig som är ordningsam, pålitlig och positiv. Som bilskadereparatör behöver du vara serviceinriktad och noggrann. Kunskaper i teknisk engelska och erfarenhet av kalkyleringsprogrammet CABAS är meriterande. Arbetsbelastningen är i perioder väldigt hög och kräver därför att du sätter upp tydliga rutiner och kan hantera stress på ett bra sätt. Tjänsten gäller heltid och ska tillsättas snarast.

Övriga kvalifikationer:

  • Fordonsteknisk eller verkstadsteknisk utbildning
  • Erfarenhet ifrån fordonstekniskt arbete
  • B-körkort
  • Datorvana

Låter detta intressant så skicka ett personligt brev och CV till jobb@ottobilab.se

 

Om oss

Otto Olssons Bil AB är ett familjeföretag i Tomelilla som funnits sedan 1924 och har idag drygt 30 medarbetare. Vi är återförsäljare för varumärkena Mercedes-Benz och Kia. Vår målsättning är att genom högklassiga produkter, engagerad personal och goda kundrelationer skapa entusiasm för våra märken.

Otto Olssons Bil AB erbjuder förutom person- och transportbilar, även tillhörande produkter och tjänster som tillgodoser behov och förväntningar på ett bekymmersfritt bilinnehav, för kunder med höga krav på att färdas säkert, komfortabelt och miljövänligt.

 

 

Hitta till oss

Öppettider

Måndag - Fredag 09.00 - 18.00
Lördag 11.00 - 14.00
Söndag Stängt
Måndag - Fredag 07.00 - 16.00
Telefontid service 07.30 - 15.30
Måndag - Fredag 07.00 - 16.00