Auktoriserad Mercedes-Benz verkstadServa din Mercedes på en auktoriserad Mercedes-Benz verkstad.


För bilar som är 4 år eller äldre har vi alltid förmånliga priser. Att serva på en auktoriserad verkstad ger fördelen att våra mekaniker är specialutbildade, använder rätt verktyg och alltid Mercedes-Benz resevdelar. Dessutom ingår Mobilo när du servar din bil hos oss. Läs mer om Mobilo nedan.

 • Oljebyte
 • Byte av oljefilter

Funktionskontroll av:

 • Signalhorn, ljustuta, varningsblinkers, blinkers
 • Kontrollampor, symbolbelysning och kupébelysning
 • Fordonsbelysning fram och bak
 • Vindrutetorkare och vindrutespolare
 • Återställning av serviceindikering på kombiinstrumentet (endast bilar med ASSYST)

Kontroll av vätskenivå, korrigering vid behov:

 • Motorkylsystem, korrosions- och frostskydd
 • Bromssystem
 • Vindrutespolare
 • Batteri

Mercedes-Benz Mobilo


Pålitlig hjälp. När den behövs som mest.

.

Hur mycket vi än anstränger oss kan vi inte förebygga det oväntade, olyckliga eller det klantiga. Ibland tar resan helt enkelt stopp. Det händer även den bäste. Därför är det tryggt att veta att vi finns här för dig. Dygnet runt, året runt och över hela Europa. Din Mercedes har nämligen en assistanstjänst. Mobilo heter den. Och den är lite bättre än de flesta tror är möjligt.

Tjänsten kostar ingenting utan ingår för alla personbilar under de första två åren. Därefter förlängs Mobilo från service till service i upp till högst 30 år, förutsatt att din bil servats på en auktoriserad Mercedes-Benz serviceverkstad.

Service 24h

Snabbt och personligt: Allt du behöver göra för att komma i kontakt med våra kompetenta rådgivare är att ringa 00800 1 777 7777 – självklart dygnet runt.

SOS-knapp

En knapptryckning är allt som behövs: SOS-knappen i bilens takkontrollpanel upprättar omgående ett samtal med Mercedes-Benz larmcentral.

Mercedes me-knapp

Hjälp med en knapptryckning: Via Mercedes me-knappen i bilens telefonbok får föraren direktkontakt med en rådgivare hos Mercedes-Benz.

Med Mobilo når du dina mål


Mobilitetslösning

Mobilitetslösningen Mobilo ingår som standard för alla Mercedes-Benz personbilar och förlängs från service till service i upp till högst 30 år, förutsatt att din bil servats på en auktoriserad Mercedes-Benz serviceverkstad.

Snabb hjälp på plats – kostnadsfritt och dygnet runt

Vid ett haveri, en olycka, ett missöde eller skadegörelse ser vårt nätverk av experter i hela Europa alltid till att du kan fortsätta din resa utan krångel. Det gäller oavsett om bilen behöver repareras på plats eller om färden går vidare i en lånebil eller med flyg. Och om du hellre väntar medan din bil repareras, står vi givetvis för hotellvistelsen. Allt som behövs är ett telefonsamtal.

Mercedes-Benz Service24h: 00800 1 777 7777

 

Bilar med första registreringsdatum mellan 24 oktober 1998 och 31 mars 2008 omfattas av den tidigare tjänsten MobiloLife, förutsatt att mobilitetslösningen har förlängts eller förnyats på nytt efter service hos en auktoriserad Mercedes-Benz serviceverkstad.

Hitta till oss

Öppettider

Måndag - Fredag 09.00 - 18.00
Lördag 11.00 - 14.00
Söndag Stängt
Måndag - Fredag 07.00 - 16.00
Telefontid service 07.30 - 15.30
Måndag - Fredag 07.00 - 16.00