Mercedes B-Klass

Vi har uppfunnit familjebilen på nytt.

 

Mer dynamisk, bekväm och säker än någonsin. B-Klass är utrustad med smarta körhjälpssystem och funktioner som både stöder och avlastar dig under körning. Systemen kan exempelvis registrera faror automatiskt samt varna och ingripa i en nödsituation, så att du och dina medpassagerare alltid är i goda händer.

B-Klass har högsta tänkbara sittkomfort, generöst utrymme och ett flexibelt bagageutrymme.

Välkommen hem!

Din B-Klass väntar redan på dig.

Låg lastkant

Gott om plats för högsta komfort: Den låga lastkanten gör att B-Klass lastas bekvämt. Bagageutrymmet kan dessutom enkelt anpassas efter dina behov tack vare det extremt flexibla baksätet, där ryggstödets lutning kan ställas in efter behov och ryggstödets delar fällas separat. Det ger dig ett bagageutrymme på upp till 1 540 liter och den extra breda bakluckan sväljer även mer skrymmande bagage.

Bekvämt insteg

Tack vare sätenas lätt upphöjda position är det både enkelt och bekvämt att ta sig in i och ut ur B-Klass. Dessutom ger det dig bästa tänkbara överblick över trafiksituationen för ökad komfort, särskilt vid stadskörning. Även de generösa fönsterpartierna förbättrar sikten runtom.

Fällbart, delat baksäte

För stora familjer och vardagens små äventyr: B-Klass är redo för livet. Till exempel med ett variabelt bagagegolv eller med ett baksätesryggstöd med inställbar lutning. Det ger antingen större lastutrymme eller mer benutrymme. Dessutom är baksätesryggstöden tvådelade, som tillval till och med tredelade, och kan fällas separat. Det gör att du kan lasta skrymmande last både bekvämt och säkert.


Designversioner:

Style, Progressive, AMG Line

 

Utpräglat sportig, extra elegant eller dynamiskt modern: I exteriören hos B-Klass är det du som bestämmer. Välj mellan designversionerna Style, Progressive och AMG Line. Även inredningen kan utformas efter tycke och smak med ett stort utbud av eleganta paneler, snygga färgkombinationer och designversioner, som gör B-Klass till just din B-Klass.

Designversioner


B-Klass tål att jämföras

AMG Line

AMG Line understryker bilens dynamiskt sportiga sida både inuti och utanpå. Några exklusiva kännetecken är AMG Styling och diamantgrillen med enkellamell. Det sänkta, dynamiskt avstämda chassit samt direktstyrningen är andra detaljer som bidrar till en intensivare körupplevelse. Och med sportratten i elegant nappa med avfasad nederkant garanteras du 100 procent körglädje.

Progressive Line

Designversionen Progressive uppgraderar din bil avsevärt. Ett mervärde som både syns och känns. Den avancerade tekniken hos denna Sports Tourer i premiumklassen fascinerar ur alla vinklar och vrår. Dessutom ger designversionen fler attraktiva kombinationer interiört och exteriört – till exempel med Läderpaket och Night Package.

 

Style Line

Med designversionen Style Line sticker din bil ut i mängden. Bilen får en ungdomlig och cool look, både invändigt och utvändigt. I denna designversion ingår extra detaljer såsom 16-tums lättmetallfälgar och klädsel och dekorsömmar i trendiga färger, vilket är exklusivt för designversionen.

Designtillval


Skräddarsy din B-Klass.

Panoramasoltak

Upplev känslan av öppen körning nästan som i en cabriolet eller roadster – uppfriskande och utan luftdrag. Allt du behöver göra är att öppna panoramasoltaket steglöst. Även när panoramasoltaket är stängt får du in mer ljus i kupén, vilket gör dig piggare och gladare.

Multifunktionssportratt

Multifunktionssportratten i nappa med kontrollpaneler i krom och grepp i mikrofiber DINAMICA är riktigt skön att hålla i. Den är en dröm om du vill köra sportigt. Formen och materialkombinationen ger en genuin känsla av motorsport och nappalädret utstrålar högsta kvalitet.

 

Statiska LED-strålkastare

LED-strålkastarna bidrar till ökad säkerhet vid mörkerkörning och ger en omisskännlig look. Tack vare LED-tekniken lyses körbanan upp bättre än med konventionella strålkastare, samtidigt som belysningen förbrukar mindre energi.

Mikael Olsson Försäljningschef
Marcus Svensson Säljare Mercedes-Benz
Ludvig Nicklasson Säljassistent

Hitta till oss

Öppettider

Måndag - Fredag 09.00 - 18.00
Lördag 11.00 - 14.00
Söndag Stängt
Måndag - Fredag 07.00 - 16.00
Telefontid service 07.30 - 15.30
Måndag - Fredag 07.00 - 16.00