Mercedes-Benz V-Klass

Hög komfort för hela familjen

Söker du efter en stor familjebil? Med nya Mercedes-Benz V-Klass kan du och hela familjen resa med klass, vare sig det är som företagsbil eller som familjebil till träningen eller sommaräventyret. Med V-Klass åker du och dina passagerare bekvämt och mer stilfullt än någonsin tidigare.

V-Klass: Bilen för dig med stor familj.

Denna rymliga personbil är en familjebil med otaliga möjligheter. V-Klass rymmer upp till sju passagerare plus förare. Du kan välja på enskilda säten eller passagerarsoffor och kan få bilen i olika utföranden; 6-, 7- eller 8-sitsig.

Med det flexibla sätessystemet kan du dessutom enkelt förvandla passagerarutrymmet till ett generöst lastutrymme.

Exteriör och interiör hos V-Klass.

Framifrån, från sidan eller bakifrån. Redan vid en första anblick är det tydligt: V-Klass behärskar Mercedes-Benz designspråk på ett utmärkt sätt. Den markanta exteriören kan individualiseras ytterligare om så önskas: exempelvis med Night package, AMG Line, AMG spoilerkant och många snygga lättmetallfälgar.

Den stora kupén är bekväm, snygg och praktisk för en stor familjebil. Gör interiören ännu mer exklusiv och sportig med exempelvis AMG Line och designpaketet interiör eller med designversionen V-Klass EXCLUSIVE eller V-Klass AVANTGARDE.

V-Klass

De viktigaste egenskaperna[1]:

 • Halogenstrålkastare med varselljus
 • 40,6 cm (16-tums) stålfälgar
 • Skjutdörr på höger och vänster sida

AVANTGARDE Line

De viktigaste egenskaperna[1]:

 • Intelligent LED-belysning
 • 43,2 cm (17-tums) lättmetallfälgar
 • Skjutdörr på höger och vänster sida
 • Fönsterkantslist och kromdetalj på bakpartiet
 • Bakruta som öppnas separat

EXCLUSIVE Line

De viktigaste egenskaperna[1]:

 • Adaptivt LED-strålkastarpaket med automatisk ljusbildsreglering Plus
 • 48,3 cm (19-tums) lättmetallfälgar
 • Två elektriska skjutdörrar
 • Fönsterkantslist och kromdetalj på bakpartiet
 • Kromdetalj i stötfångaren
 • Panoramataklucka
 • Bakruta som öppnas separat
 • EASY-PACK-baklucka (elektrisk)

Utrustningshöjdpunkterna hos V-Klass.

Skräddarsy din V-Klass helt efter dina egna önskemål.

Mångsidig utrustning inom multimedia, säkerhet och körhjälpsystem samt komfort ger dig fria händer att utforma V-Klass – så att den blir just din V-Klass.

Navigationssystemet i V-Klass är integrerat i multimediesystemet MBUX. Spara tid med snabb navigation med flexibla inmatningar via pekskärmen eller med röstkommandon. Det intelligenta systemet leder dig till målet på ett tillförlitligt sätt och använder sig av aktuell onlineinformation[1].[2]

Körhjälpspaketet är en intelligent kombination av de fyra hjälpsystemen aktiv bromsassistent, kurshållningsassistent, PRE-SAFE® och dödvinkelassistent som avlastar dig under körningen och kan öka säkerheten. De hjälper dig bland annat att hålla ett minsta avstånd till framförvarande fordon och att inte lämna körfältet oavsiktligt.[1]

Mercedes-Benz User Experience MBUX

Med MBUX (Mercedes-Benz User Experience) får du ett standardmultimediesystem i din V-Klass som uppfyller praktiskt taget alla önskemål. Detta moduluppbyggda system är enkelt att använda och kan kompletteras individuellt för upp till 8 personer: från den intelligenta röststyrningen[1] och smartphone-integrationen till Mercedes-Benz navigationssystem. Systemet styrs med en 17,8 cm (7 tum) stor pekskärm, en pekplatta, knappar på ratten eller röststyrning.

Bakruta som öppnas separat

Bakrutan som går att öppna separat gör det möjligt att öppna och stänga bakrutan manuellt, oberoende av bakluckan. Detta gör att lastutrymmet är mycket mer lättillgängligt – särskilt vid trånga parkeringsförhållanden. Extrautrustning.

Urban Guard skyddspaket

URBAN GUARD-skyddspaketet omfattar olika säkerhetsutrustning som effektivt skyddar både bilen och värdesaker i kupén. Systemet varnar visuellt och med ljudsignaler om bilen utsätts för inbrott eller stöld. I händelse av stöld minskar ”Spårning vid bilstöld”[1] det byråkratiska arbetet och du får snabbare hjälp. Extrautrustning.

Mikael Olsson Försäljningschef
Marcus Svensson Säljare Mercedes-Benz
Ludvig Nicklasson Säljassistent

Hitta till oss

Öppettider

Måndag - Fredag 09.00 - 18.00
Lördag 11.00 - 14.00
Söndag Stängt
Måndag - Fredag 07.00 - 16.00
Telefontid service 07.30 - 15.30
Måndag - Fredag 07.00 - 16.00