Upptäck helt nya Kia Sportage Plug-In Hybrid

Nyheter - 1 maj 2022

Helt nya Kia Sportage Plug-In Hybrid

 

Äntligen lanseras helt nya Kia Sportage Plug-In Hybrid – en sportig, fyrhjulsdriven SUV med en räckvidd på upp till 70 km på el och låga 25 g/km CO2. Upptäck helt nya Kia Sportage Plug-In Hybrid, och livet med fyrhjulsdrift.

Digitala bekvämligheter som dubbla 12.3” välvda panoramaskärmar kombineras med trygga säkerhetsfunktioner som bland annat Blind Spot Monitor, vilket ger dig en video av din dödavinkel i det digitala klustret. Det adaptiva chassit i helt nya Sportage Plug-In Hybrid GT Line säkerställer en dynamisk och bekväm körupplevelse.

Sportage har blivit större med utökat benutrymme för passagerare, och helt nya Kia Sportage Plug-In Hybrid har ett lastutrymme på hela 1 715 liter med nedfällda säten. Skapa mer plats för dina intressen med en uppsjö av Kia Originaltillbehör – cykelhållare, elektriskt fällbar dragkrok och mycket mer.

Kom in och provkör helt nya Kia Sportage Plug-In Hybrid och ladda för nya intryck.

Välkomna!

Hitta till oss

Öppettider

Måndag - Fredag 09.00 - 18.00
Lördag 11.00 - 14.00
Söndag Stängt
Måndag - Fredag 07.00 - 16.00
Telefontid service 07.30 - 15.30
Måndag - Fredag 07.00 - 16.00