Helt Nya Kia Niro

Nyheter - 16 september 2022

Laddad med positiv energi.

Helt nya Kia Niro i tre nya versioner.

Nu introduceras helt nya Kia Niro – en crossover med spännande design och innovativ teknik. Helt nya Kia Niro lanseras med tre effektiva drivlinor: Kia Niro Hybrid, Kia Niro Plug-In Hybrid och Kia Niro EV.

Nuvarande Kia Niro är en av Kias mest framgångsrika modeller och e-Niro var den andra mest sålda elbilen i Sverige under 2021. Snart kommer hela Niro-familjen i nytt utförande. Och elbilen e-Niro byter namn till Niro EV.

Helt nya Kia Niro är en smidig, kompakt och laddbar crossover – full av spännande design, innovativ teknik och positiv energi.  Den smarta, energisparande teknologin och smidiga funktionaliteten i kombination med generösa utrymmen och ett eget designuttryck gör helt nya Kia Niro unik.

Mer utrymme och högre komfort.

Helt nya Kia Niro erbjuder generösa mått exteriört, vilket betyder hög komfort interiört. Den nya och utmärkande designen rymmer en interiör med svårslagen komfort och flexibilitet, samt stort ben- och bagageutrymme.

Avancerad teknik för inspirerande och säker körning.

I helt nya Kia Niro är förarlayouten lättillgängligt utformad. Gränssnittet är logiskt via dubbla välvda 10,25-tumsskärmar och multifunktionspanelen samlar de viktigaste funktionerna. Autobroms vid vänstersväng, autobroms vid backning, fjärrstyrd parkering, head up-display, trådlös mobilladdning, nyckelfritt system, och aktiv dödavinkelvarning är bara några av de tekniska funktioner som de olika modellerna har.

Läs mer om Kia Niro här och Kia Niro EV här

Välkomna in och provkör helt nya Kia Niro hos oss.

Hitta till oss

Öppettider

Måndag - Fredag 09.00 - 18.00
Lördag 11.00 - 14.00
Söndag Stängt
Måndag - Fredag 07.00 - 16.00
Telefontid service 07.30 - 15.30
Måndag - Fredag 07.00 - 16.00