Laddad med positiv energi – helt nya Kia Niro är nu beställningsbar.

Snart introduceras helt nya Kia Niro – en crossover med spännande design och innovativ teknik. Helt nya Kia Niro lanseras med tre effektiva drivlinor: Kia Niro Hybrid, Kia Niro Plug-In Hybrid och Kia Niro EV. Nuvarande Kia Niro är en av Kias mest framgångsrika modeller och e-Niro var den andra mest sålda elbilen i Sverige under 2021. Snart kommer hela Niro-familjen i nytt utförande. Och elbilen e-Niro byter namn till Niro EV.

Helt nya Kia Niro är en smidig, kompakt och laddbar crossover – full av spännande design, innovativ teknik och positiv energi.  Den smarta, energisparande teknologin och smidiga funktionaliteten i kombination med generösa utrymmen och ett eget designuttryck gör helt nya Kia Niro unik.

Helt nya Kia Niro i tre nya versioner.

Helt nya Kia Niro erbjuds i tre elektrifierade modeller för dig som vill köra elektrifierat; hybrid, laddhybrid och elbil. Välj bland tre olika versioner: Action, Advance och Advance Plus.

Mer utrymme och högre komfort.

Helt nya Kia Niro erbjuder generösa mått exteriört, vilket betyder hög komfort interiört. Den nya och utmärkande designen rymmer en interiör med svårslagen komfort och flexibilitet, samt stort ben- och bagageutrymme.

Avancerad teknik för inspirerande och säker körning.

I helt nya Kia Niro är förarlayouten lättillgängligt utformad. Gränssnittet är logiskt via dubbla välvda 10,25-tumsskärmar och multifunktionspanelen samlar de viktigaste funktionerna. Autobroms vid vänstersväng, autobroms vid backning, fjärrstyrd parkering, head up-display, trådlös mobilladdning, nyckelfritt system, och aktiv dödavinkelvarning är bara några av de tekniska funktioner som de olika modellerna har.

Uppkopplade tjänster.

Kia Connect, Apple Car Play och Android Auto är standard i nya Niro.

100 procent laddbar försäljning 2024.

Kia vill att så många som möjligt ska kunna ställa om till att köra på el. Idag är 82 % av de bilar Kia säljer i Sverige laddbara. Kia har det lägsta genomsnittliga CO2-utsläppet (34 gram/km) av de bästsäljande bilmärkena i Sverige. Men Kia nöjer sig inte där. Målet är att sälja 100 % laddbara bilar 2024. Läs mer här.

7 sköna år med Kia.

Körglädje, frikostig utrustning och innovation är egenskaper som många förknippar med Kia. Men även kvalitet. Kia har hela sju års nybilsgaranti från fabrik. Vilket även gäller på Kias EV-batterier. Det är kvalitet på riktigt. I samband med Kia Originalservice hos oss får du även en förlängning av Fri Assistans och en fri kartuppdatering. Sammantaget gör det att du kan se fram emot upp till sju år av bekymmersfritt bilägande. Läs mer här. 

Legaltext:

Förbrukning ej fastställd. Fastställs vid homologering.

Källa statistik: Vroom Q1 2022.

 

Hitta till oss

Öppettider

Måndag - Fredag 09.00 - 18.00
Lördag 11.00 - 14.00
Söndag Stängt
Måndag - Fredag 07.00 - 16.00
Telefontid service 07.30 - 15.30
Måndag - Fredag 07.00 - 16.00